email: accfin@uowm.gr | Τηλ.: +30 24610 68222, +30 24610 68207

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2021-2022 – ΤΜΗΜΑ ΛΧ

Νέα/Ανακοινώσεις

Σύμφωνα με απόφαση της Συγκλήτου μετά το τέλος της “κανονικής” εξεταστικής θα ακολουθήσει και δεύτερη εξεταστική για τους νοσήσαντες στη διάρκεια της “κανονικής”, από 14/2/2022 έως 25/2/2022 (άλλες δύο εβδομάδες).

Όσα μαθήματα αναγνωρίστηκαν για προφορική εξέταση λόγω μικρού αριθμού φοιτητών που “Δικαιούνται” να δώσουν το μάθημα (δεύτερη σελίδα του προγράμματος), ο καθηγητής θα κανονίσει μόνος του με ανακοίνωση, την μέρα//ώρα/τόπο εξέτασης (ή παράδοσης εργασίας).

Σας υπενθυμίζω τα εξής:
1. Αν και κάθε μάθημα θα έχει διαθέσιμο μπλοκ δύο ωρών, η διάρκεια της καθεαυτής εξέτασης θα είναι το ΑΝΩΤΕΡΟ μιάμιση ώρα.
2. Η εξέταση θα σταματάει και οι φοιτητές θα αποχωρούν στις “και μισή”, π.χ. αν το δίωρο του μαθήματος είναι 9-11 οι φοιτητές θα αποχωρούν αυστηρά στις 10.30 έτσι ώστε να αεριστεί η αίθουσα για το επόμενο μάθημα που αρχίζει στις 11.
3. Σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο προτείνεται η απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ των φοιτητών. Αυτό είναι εύκολο να τηρηθεί στο Μεγάλο και στο Μικρό Αμφιθέατρο. Στις αίθουσες με θρανία οι φοιτητές αρχικά όπως θα μπαίνουν θα κάθονται ένα άτομο σε “ένα παρά ένα” θρανίο (δηλαδή αρχικά θα υπάρχει ένα θρανίο κενό ανάμεσα τους). Στην συνέχεια και αν δεν επαρκούν τα θρανία/αίθουσες τότε θα συμπληρώνονται τα κενά θρανία και μπορεί να κάθονται ο ένας πίσω από τον άλλο. Ποτέ όμως δεν θα κάθονται δύο άτομα στο ίδιο θρανίο.