email: accfin@uowm.gr | Τηλ.: +30 24610 68222, +30 24610 68207

Ανακοίνωση με οδηγίες για διαδικτυακή ορκωμοσία μέσω τηλεδιάσκεψης Zoom

Ακαδημαϊκά

Σας ενημερώνουμε ότι η ορκωμοσία του Τμήματος ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως στις 28/05/2020 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 11:00 π.μ. με χρήση του λογισμικού Zoom.

Ο σύνδεσμος σύνδεσης στην ορκωμοσία είναι:
https://zoom.us/my/uowm.accfin1 και το Meeting ID: 792-728-1651

Η σύνδεσή σας στην ορκωμοσία, για λόγους ταυτοποίησης και ενημέρωσης επί της διαδικασίας, θα πρέπει να γίνει μισή ώρα πριν από την ώρα έναρξης της ορκωμοσίας, ανοίγοντας τον παραπάνω σύνδεσμο μέσω του Google Chrome ή από έξυπνη συσκευή (κινητό ή Tablet). Για λόγους ταυτοποίησης κατά τη σύνδεσή σας στην ορκωμοσία, δηλώστε ως όνομα εμφάνισης το Ονοματεπώνυμό σας μαζί με τον ΑΕΜ στο τμήμα στην παρακάτω μορφή: Επώνυμο Όνομα (ΑΕΜ) και περιμένετε στην αναμονή έως ότου ο αρμόδιος υπάλληλος από την Γραμματεία του Τμήματος σας αποδεχτεί στην τηλεδιάσκεψη.

Η ύπαρξη κάμερας με ενσωματωμένο ή εξωτερικό μικρόφωνο είναι απαραίτητη προκειμένου να μπορούμε να σας βλέπουμε και να σας ακούμε κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο σύνδεσής σας στην ορκωμοσία, διαβάστε το επισυναπτόμενο αρχείο «Οδηγίες για φοιτητές για Εξ αποστάσεως Ορκομωσία με πλατφόρμα Zoom»

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ