email: accfin@uowm.gr | Τηλ.: +30 24610 68222, +30 24610 68207

EY Assurance FutureLab | Register Now

Ακαδημαϊκά

Σας ενημερώνουμε ότι και φέτος διοργανώνουμε εκ νέου το Assurance FutureLab για το οποίο μπορείτε παρακάτω να βρείτε περισσότερες πληροφορίες καθώς και την επικοινωνία που θα επιθυμούσαμε να προωθηθεί στους φοιτητές.

Το πρόγραμμα διοργανώνεται από όλες τις ΕΥ καθώς οι παρουσιάσεις θα γίνουν τόσο από Έλληνες αλλά και από άλλων χωρών επαγγελματίες. Το EY Assurance FutureLab είναι ένα πρόγραμμα που θα λάβει χώρα τις μέρες 10 με 12 Ιουνίου, διαδικτυακά μέσω Microsoft teams, όπου κάθε μία από αυτές τις μέρες θα υπάρχει, σχετική με τα τμήματα του Assurance, παρουσίαση κατά τις ώρες 17:00-18:30.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και πρόσφατα απόφοιτους, με σκοπό να γνωρίσουν καλύτερα τις υπηρεσίες του Assurance της ΕΥ και είναι δωρεάν.

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να προωθούσατε την παρακάτω επικοινωνία στους φοιτητές του Πανεπιστημιακού σας Ιδρύματος, με σκοπό να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα, αν φυσικά είναι κάτι που το επιθυμούν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το ακόλουθο link  Welcome – EY Assurance Future Lab 2.0 (cvent.com).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων ενδιαφέροντος είναι η 9η Ιουνίου.

REGISTER

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ