email: accfin@uowm.gr | Τηλ.: +30 24610 68222, +30 24610 68207

Υποβολή αίτησης στο μεταβατικό πρόγραμμα σπουδών για λήψη πτυχίου Α.Ε.Ι.

Ακαδημαϊκά

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ

Καλούνται όσοι φοιτητές/τριες του Τμήμα Λογιστικής – Χρηματοοικονομικής LX (πρώην Τ.Ε.Ι) δεν έχουν υπερβεί το 12ο εξάμηνο φοίτησης και έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τα απαιτούμενα για τη λήψη πτυχίου Τ.Ε.Ι, ήτοι:

  1. Τα υποχρεωτικά μαθήματα και επιλογής του Α΄ κύκλου σπουδών (στο τμήμα Τ.Ε.Ι εισαγωγής τους)
  2. Την πτυχιακή τους εργασία
  3. Την πρακτική τους άσκηση

Εφόσον το επιθυμούν, να καταθέσουν αίτηση (επισυνάπτεται στο τέλος της ανακοίνωσης) για τη λήψη πτυχίου Α.Ε.Ι (Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης)  έως τη Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 (σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 21 του Ν.4610/2019, επισυνάπτεται η νομοθεσία του μεταβατικού).

Η αίτηση θα αποστέλλεται υπογεγραμμένη – στην Γραμματεία του Τμήματος Λογιστικής – Χρηματοοικονομικής – αυστηρά και μόνο με ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: accfin@uowm.gr

Η αίτηση θα ελεγχθεί από τη Γραμματεία και θα ενημερωθεί ο/η φοιτητής/τρια μόνο με e-mail εάν η αίτηση του/της εγκρίνεται ή απορρίπτεται .

Αν εγκριθεί η αίτηση του/της φοιτητή/τριας, τότε και μόνον τότε μπορεί να κάνει δήλωση μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023.

Η αίτηση επισυνάπτεται στο τέλος της ανακοίνωσης.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2022 – 2023

Τα μαθήματα του μεταβατικού προγράμματος που μπορούν να δηλώσουν όσοι φοιτητές/τριες έχουν εγκριθεί για το μεταβατικό κατά το χειμερινό εξάμηνο 2022-2023 είναι τα ακόλουθα δύο (2):

1) LX9271 – ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ  & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

3) LX9231 – ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ & ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛ. ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Για το πότε θα δηλωθούν τα παραπάνω μαθήματα θα ακολουθήσει επόμενη σχετική ανακοίνωση από τη Γραμματεία.

Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες να παρακολουθούν καθημερινά τις ανακοινώσεις του τμήματος.