email: accfin@uowm.gr | Τηλ.: +30 24610 68222, +30 24610 68207

Ανακοίνωση διαθεσίμων θέσεων ASPiRE

Νέα/Ανακοινώσεις

Για ακόμα μία χρονιά η ASPiRE αναζητεί νέα μέλη, τόσο από την Πολυτεχνική, όσο κι από κάθε άλλη σχολή συναφούς, με την ομάδα, αντικειμένου. Αν, λοιπόν, σας ενδιαφέρει η αεροδιαστημική και θέλετε να μάθετε να λειτουργείτε στα πλαίσια μιας οργανωμένης ομάδας με στόχο την κατάκτηση νέων γνώσεων, σας προτρέπουμε να εγγραφείτε. Θα θέλαμε να σημειωθεί ότι δεν απαιτείται καμία προηγούμενη γνώση περί αεροδιαστημικής, παρά μόνο ενδιαφέρον για το αντικείμενο.

Τα project στα οποία αποσκοπεί να συμμετάσχει η ομάδα σχετίζονται με τα αντικείμενα σπουδών όλων των τμημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής αλλά και αρκετών άλλων τμημάτων όπως του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, του Τμήματος Επικοινωνίας & Ψηφιακών Μέσων και της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών, οπότε η συγκεκριμένη πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές των σχολών αυτών, ανεξαρτήτως πόλεως σπουδών.

Τις διαθέσιμες θέσεις, περαιτέρω πληροφορίες για κάθε μία από αυτές, αλλά και τη φόρμα αίτησης, μπορείτε να βρείτε στο aspire.uowm.gr/apply.

Διορία αιτήσεων: 27/11/2022