email: accfin@uowm.gr | Τηλ.: +30 24610 68222, +30 24610 68207

Έναρξη διαδικτυακών μαθημάτων ΛΧ, πρόγραμμα και οδηγίες εγκατάστασης ZOOM

Νέα/Ανακοινώσεις

Δείτε παρακάτω (στο ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ) το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διαδικτυακών μαθημάτων μέσω τηλεδιάσκεψης Zoom Εαρινού Εξαμήνου 2019-20 του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής που θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 26-3-2020.
Ολοι οι φοιτητές πρέπει να εγκαταστήσουν την εφαρμογή Zoom είτε σε υπολογιστή (συνιστάται) είτε στο κινητό τους και μετά να δημιουργήσουν προσωπικό λογαριασμό στο Zoom, ως εξής:

1. Εγκατάσταση εφαρμογής Zoom:
– Σε υπολογιστές: Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή Zoom Client for Meetings από https://zoom.us/download
– Σε κινητά: Από το Play Store (Android) ή το App Store (iphones) κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή ΖΟΟΜ Cloud Meetings.

2. Δημιουργία προσωπικού λογαριασμού Zoom:
– Ανοίξτε την εφαρμογή Zoom και την πρώτη φορά πατήστε το Sign Up It’s Free για να δημιουργήσετε έναν προσωπικό λογαριασμό.
– Βάλτε το Ονομα και το Επώνυμο σας, ως Εmail Address (username/όνομα χρήστη) βάλτε το ιδρυματικό σας email (π.χ. accfin00039@uowm.gr ) ή το προσωπικό σας email (π.χ. kostaspapadopoulos@gmail.com ) και ένα Password (κωδικό) ότι θέλετε (δεν χρειάζεται να είναι ο ίδιος κωδικός που έχετε για το ιδρυματικό ή προσωπικό σας email που χρησιμοποιήσατε).
– Ενεργοποιήστε τον καινούργιο λογαριασμό σας Zoom μέσω του email που θα σας στείλει το Zoom στην διεύθυνση που βάλατε ως Email Address.

Οι οδηγίες για την σύνδεση των φοιτητών μέσω τηλεδιάσκεψης Zoom στις εικονικές αίθουσες του τμήματος αποστέλνονται μέσω eclass γιά κάθε μάθημα χωριστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

ΛΧ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΕΑΡΙΝΟ 2019-2020 25-3-2020