email: accfin@uowm.gr | Τηλ.: +30 24610 68222, +30 24610 68207

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – BIP

Ακαδημαϊκά, Νέα/Ανακοινώσεις

Συμμετοχή του τμήματος σε διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής συμμετείχε από κοινού με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Τραπεζική-Ασφαλιστική και Χρηματοοικονομική» στο πρόγραμμα Blended Intensive Program, (BIP) – Erasmus +.

Το πρόγραμμα αυτό αφορούσε στην πραγματοποίηση μαθημάτων στην αγγλική γλώσσα που πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά την περίοδο Μαρτίου-Απριλίου 2023 ενώ τον Μάιο του 2023 πραγματοποιήθηκαν δια ζώσης στο Kazimierz Wielki University, Πολωνία.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν 4 πανεπιστήμια, το Kazimierz Wielki University, Πολωνία, ως host university, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, το Vilnius University of Applied Sciences, Λιθουανία και το University of Alba Julia, Ρουμανία.

Η θεματική του BIP ήταν: “Διεθνής Τραπεζική – Περιορισμοί και Δυνατότητες” (“International Banking – Limitations & Possibilities”).

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν έξη φοιτητές του πανεπιστημίου, 5 από το προπτυχιακό τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και 1 από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Τραπεζική-Ασφαλιστική και Χρηματοοικονομική».

Από τους καθηγητές συμμετείχαν ο καθηγητής κ. Συμεών Καραφόλαw ως εισηγητής και η καθηγήτρια κα Δριτσάκη Χάιδω.