email: accfin@uowm.gr | Τηλ.: +30 24610 68222, +30 24610 68207

Διοργάνωση συνάντησης της «Λέσχης Βιβλίου» για τον μήνα Φεβρουάριο

Νέα/Ανακοινώσεις

Στο πλαίσιο λειτουργίας της Δομής Ψυχολογικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΔΟ.ΨΥ.Σ.Υ.) της  Μονάδας Υποστήριξης Φοιτητών Ευπαθών Ομάδων (ΜΥΦΕΟ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Π.Δ.Μ.), η οποία χρηματοδοτείται από το Έργο «Ψυχολογική και Συμβουλευτική Υποστήριξη Ανθρώπινου Δυναμικού ΠΔΜ (κωδ. rescom: 81081)», ανακοινώνουμε την διοργάνωση μιας νέας συνάντησης της «Λέσχης Βιβλίου» για τον μήνα Φεβρουάριο.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα θα συναντηθεί την Παρασκευή 23/2/2024 στις 11 π.μ. με 1 μ.μ. στο Αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, που βρίσκεται στη ΖΕΠ Κοζάνης.

Το βιβλίο, το οποίο θα συζητηθεί είναι το  «Η σκακιστική νουβέλα» του Αυστριακού συγγραφέα Στέφαν Τσβάιχ.

Δηλώστε συμμετοχή στο email myfeo.psy.koz@uowm.gr.

Η δράση υποστηρίζεται από τη Διεύθυνση Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Τίτλος Ομάδας: «Λέσχη Βιβλίου»
Βιβλίο: «Η σκακιστική νουβέλα» του Αυστριακού συγγραφέα Στέφαν Τσβάιχ.
Λίγα Λόγια Για την Ομάδα Η ομάδα αυτή έχει ως στόχο την κοινωνικοποίηση και τη σύνδεση των φοιτητών/τριών με την ακαδημαϊκή κοινότητα αλλά και την ευαισθητοποίηση τους σε κοινωνικά ζητήματα και σε ζητήματα ψυχικής υγείας μέσα  από τη μελέτη βιβλίων.
Πότε και Πού: Παρασκευή 23/2/2024 στις 11 π.μ. με 1 μ.μ. στο Αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, που βρίσκεται στη ΖΕΠ Κοζάνης.
Διοργανώτρια & Συντονίστρια: Σεψά Ελπίδα- Ψυχολόγος ΔΟ.ΨΥ.Σ.Υ. Κοζάνης