email: accfin@uowm.gr | Τηλ.: +30 24610 68222, +30 24610 68207

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 7/6/2023

Νέα/Ανακοινώσεις

Αγαπητές/οί Απόφοιτοι,

Θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών σας!!!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι  οι πτυχιούχοι, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στην τελετή ορκωμοσίας, θα πρέπει να προσέλθουν, πριν τη προγραμματισμένη ώρα της ορκωμοσίας τους, αυτοπροσώπως στο μεγάλο αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης στα Κοίλα Κοζάνης την  Τετάρτη  7 /6/ 2023  προκειμένου να υπογράψουν την καθομολόγησή τους. Κατά την προσέλευση, θα έχουν μαζί τους υποχρεωτικά, αστυνομική ταυτότητα (ή διαβατήριο) και την φοιτητική ταυτότητα (όσοι δεν την  έχουν ήδη παραδώσει).

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 10:30 π.μ.

 Επίσης, να έχετε υπόψη σας τα εξής:

  1. Πριν την έναρξη της τελετής οφείλετε να απενεργοποιήσετε τα κινητά σας τηλέφωνα.
  2. Η τελετή ορκωμοσίας καλύπτεται φωτογραφικά από επαγγελματίες φωτογράφους και κατά τη διάρκειά αυτής μπορείτε να φωτογραφίζετε αποκλειστικά και μόνον από την θέση στην οποία θα βρισκόσαστε.
  3. Με την 83/19-10-2022 Απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας απαγορεύεται αυστηρά η κατανάλωση ποτού και φαγητού εντός της Αίθουσας Τελετών/Αμφιθεάτρου, καθώς και η ρίψη κομφετί (κανονάκια κ.α) και η χρήση κόρνας, τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους της Αίθουσας Τελετών/Αμφιθεάτρου.